Dr. Horváth Sándor Domonkos igazságügyi közvetítő (mediátor), vagyok, nyilvántartási számom: T/002365. Tel.: 70/426-9504. 9028 Győr, Szent Imre út 162/B.

Több mint öt éve foglalkozom mediációval, miközben főállásban egy nagy szervezetet irányítok. Emiatt elsősorban az esti órákban, illetve hétvégén fogadom ügyfeleimet.

A folyamatos önképzés híve vagyok, hiszem, hogy bár sikereinkből és kudarcainkból egyaránt tanulunk, érdemes új és új ismeretekre szert tennünk, új és új módszereket megismernünk. Alapdiplomán bölcsész (történelem-könyvtár, Berzsenyi Dániel Főiskola, 1986-1999), a jog területén is képeztem magam (Szegedi Egyetem, jogász, 1997-2001; szabályozási /kodifikátor/ szakjogász, ELTE, 2004-2006), természetesen a mediátor tevékenységhez szükséges képzettséget is megszereztem (Lege Artis, mediátor, 2014-2015), kitekintettem a kommunikáció mélységei és magasságai felé is (NLP Akadémia, NLP Master, 2015-2016), és természetesen jelenleg is újabb kihívások felé nézek (Semmelweis Egyetem, közösségi és családi mediátor, 2020-).

Csodálatos, könnyű és erőfeszítés nélküli sikert nem ígérhetek, tekintve, hogy az nem lenne sem igaz, sem tisztességes. A szakma szabályai szerint dolgozom, szigorúan meghatározott keretek között, és természetesen a törvényben foglalt titoktartási kötelezettségemet betartva.  Módszertanilag az elfogadott és a mediációs eljárások során bevált módszereket alkalmazom, természetesen a helyzetre és a résztvevőkre szabott megfelelő eltérésekkel. Mély meggyőződésem, hogy minden ember “egy önálló univerzum, egy egyedi és egyedülálló világegyetem”, értékekkel, vágyakkal és érdekekkel, és ebben az “univerzumban” fellelhető a felek számára megoldást hozó egyetértés. Feladatom, hogy ennek kibontakozását elősegítsem, támogassam és rögzítsem.